Discussions under General

Media Player Web Part using SharePoint 2007 and Silverlight

first post: anil_kumar2007 wrote: Hi, I have deployed the .wsp added webparts and all done .... i hav...

Failure when running Package.cmd - Missing .dll

first post: jbarnes1043 wrote: I am receiving the folllowing error when running the Package.cmd fi...

How can we modify the web part to play the video as soon as user clicks on the radio button?

first post: pavan wrote: How can we modify the web part to play the video as soon as user cl...

AG_E_NETWORK_ERROR

first post: vanbeekpr wrote: Getting this error whenever I click the radio button on the connect...

latest post: BrightSunnyMornin wrote: SilverLight 1.0 Control Error. A known issue with the Silverlight.

How do you install

first post: jimcox wrote: I tried to move the files to my server and hit deploy.cmd. Did not ...

latest post: godisgood143 wrote: I added the files to my web server. Tried to run the STSADM command...

Error on Windows 2008

first post: yhtdi wrote: After intalling player on Windows 2008 it works but every few days,...

AG_E_INVALID_FILE_FORMAT

first post: angus wrote: Hi to all, I've installed on my portal this web part, but when I...

Play video on Selection

first post: rishigirdhar wrote: How can we modify the web part to play the video as soon as user cl...

File types

first post: tholland wrote: Got this up and running and it looks great, however we're having an...

latest post: vanbeekpr wrote: I get the same error. Any ideas?

Connection to a dataview webpart

first post: dbellando wrote: I know its possible to connect this to a document library, but is i...